Šikk vahemerehõnguline restoran Neeme külas
Mere Koho on paik, kus kõikidele meeltele tehakse pai. Looduskaunid vaated, lainete õrn loksumine ning unustamatud maitseelamused ootavad Neeme külas, et luua saaks eredaid mälestusi.
Kes me oleme?
Mere Koho on välja kasvanud kaasaegsest restoran-baarist Tallinnas Telliskivi kvartalis. Pilt tänasest Koho kui ka Mere Koho restoranist on pärit restorani peakoka ning looja Jaanus Koho fantaasiamaailmast. Koho on esimene restoran, mis peegeldab Jaanuse ja tema meeskonna visiooni ühes tema aastatega kogutud asjatundliku gastronoomilise võimekusega. 20 aastat tagasi sõitis Jaanus Tartu poisina pealinna, et pool aastat legendaarses Boccas tööd proovida. Kuuest kuust said aastad, sest järgmisena ootas teda ees La Bottega, kus tollase peakoka kõrval vahetusevanemana kätt proovis. Hiljem on Jaanus juhtinud hotelli Palace kööki ning aidanud üles ehitada Neeme külas asuvat Ruhe restorani ning Ruhe Rannamaja.
2024. aastal jõudis Jaanus ringiga tagasi Neeme külla, kus alustaski uut teekonda vahemerehõngulise restoraniga Mere Koho, mis on Tallinna Kohole helgema karakteri, kuid siiski sarnase olekuga sugulane. Lisaks leiab restorani kõrvalt Koho Rannamaja, mis on sobib suuremateks pidulikeks sündmusteks ning erinevate tähtpäevade tähistamiseks.
Kohos peidab end vaba atmosfäär, südamlik teenindus ja ehe toidukunst, mis paneb maitsemeeled elamusest tantsima.
Broneeri laudMeie menüüs põimuvad harmooniliselt Itaalia ning Vahemere köök äratuntavate Aasia nootidega. Iga roog on valmistatud kirega, pannes maitsemeeled elamusest tantsima. Joogikaart on hoolikalt loodud, et meie menüüga ühte sulandudes moodustuks sidus gastronoomiline tervik.
Lummav peokoht Neeme poolsaare tipus
Koho võtab hea meelega enda kanda terve peolaua katmise ning aitab sündmuste peategelasi igasuguste teiste lahenduste ning abinõuga.